Beoordelingen

Wat klanten zeggen


Lotte vraagt aandachtig door en schrikt er ook niet voor terug om kritische vragen te stellen. Ze heeft me goed geholpen om handvatten te geven bij iets op het werk waar ik mee zat. Na de coachgesprekken met Lotte ging ik iedere keer goed voorbereid het gesprek met mijn leidinggevende aan.


Ik ben heel tevreden met de coaching; we hebben in korte tijd veel issues aangeboord. Wat ik heel fijn vond, was dat er veel ruimte was voor mij om te praten. Lotte vraagt ook echt door. Ik ben me ervan bewust geworden dat er voor mij veel zaken liggen om aan te pakken. Allemaal dingen die doorwerken in hoe ik mijn werk beleef en in de keuzes die ik in mijn loopbaan heb gemaakt.


Ik ben tevreden over het coachtraject. Lotte was altijd voorbereid en had verschillende ideeën over wat we die sessie konden gaan doen. Maar er was ook ruimte om hiervan af te wijken. Vooral de oefeningen vond ik fijn om te doen, omdat je wordt gedwongen om op een andere manier naar jezelf te kijken dan je normaal doet. Anders zit je toch vooral in je eigen denkpatronen (vast). Dit gaf me meer inzicht en duidelijkheid over mijn drijfveren en zaken die ik in werk belangrijk vind, of waar ik energie van krijg.


Lotte stelt goede vragen, zonder oordeel. Ze is rustig en makkelijk om mee te praten. Het was een goed en leerzaam coachtraject. Ik heb nu veel beter voor ogen welke kernwaarden ik essentieel vind in een baan. Het zijn precies de dingen die ik in mijn huidige baan mis / waar ik tegenaan loop. Daarom ben ik erg tevreden met de uitkomsten van de coachgesprekken.


Door de gesprekken met Lotte heb ik meer inzicht gekregen in wat werk voor mij betekenisvol maakt, en in wat voor soort organisaties ik het beste tot mijn recht kom. Ik weet nu waar er voor mij ruimte is voor ontwikkeling en groei, zowel op het gebied van werk als in mijn privéleven. Het waren prettige gesprekken en ik heb voldoende handvatten en inzichten gekregen om zelf verder aan de slag te gaan.


De coachgesprekken met Lotte hebben me veel gebracht, en ik kan haar van harte aanbevelen. In eerste instantie was ik best sceptisch, wat kon ik bereiken met een coach? Maar nu zie ik echt de meerwaarde in van gesprekken met een coach als Lotte. Lotte is rustig, oordeelt niet en geeft ruimte aan gevoelens en dingen laten bezinken. Door onze gesprekken en de oefeningen die we deden, heb ik veel inzicht verkregen in overtuigingen en mechanismen die bij mij een rol spelen in het ontstaan van stress en overbelasting. Ik weet nu wat ik moet doen om te voorkómen dat ik gestrest raak, en wat ik kan doen op het moment dat ik toch veel stress ervaar.


Het coachtraject met Lotte heeft me veel gebracht: inzicht in hoe mechanismes en overtuigingen bij mij zijn ontstaan en hoe ze doorwerken in hoe ik handel, thuis en op het werk. Bij Lotte voelde ik me veilig en op mijn gemak om hier dieper op in te gaan. Ik sta nu anders in mijn werk, neem meer initiatief en durf meer om hulp te vragen.


Lotte luistert goed en geeft geen oordelen. Ik voel me vrij om te vertellen wat me dwars zit en ik voel me serieus genomen. De coaching heeft mij opgeleverd dat ik me beter bewust ben geworden van dingen die ik belangrijk vind in werk. Lotte is rustig, gaf me de ruimte om mijn verhaal te doen en had goed door waar mijn knelpunten liggen op dit moment.