Over

Over Kips & Co

Over Lotte Kips

Welkom bij KIPS & CO Coaching en Training. Voor eerlijke coaching met aandacht en humor.

Ik ben Lotte Kips (1982), professioneel coach in Utrecht en omgeving. Mensen vind ik fascinerend. Hoe we doen, wat we doen, wat we zeggen, en vooral wat we niet zeggen. Naast coach ben ik getrouwd en moeder van twee jonge kinderen.

Het duurde slechts tien jaar voordat ik mijn twijfels en overtuigingen opzij zette en luisterde naar mijn diepste verlangen: mensen coachen en daar mijn beroep van maken. Mijn motto is dan ook worden wie je bent. Iemand anders verder kunnen helpen maakt werk voor mij betekenisvol. Ik beschouw het als een voorrecht als ik jou mag begeleiden.

Wat voor coach ben ik?
Aan mij heb je een eerlijke en oprechte coach. Ik zal nooit pretenderen dat ik het beter weet. We’re only human after all… Maar ik weet hoe het is om ongelukkig te zijn op je werk. En hoe het voelt als je niet jezelf kunt zijn. Ik weet hoe het is om je gestrest en overbelast te voelen, hoe het is om overspannen te zijn (en dat te ontkennen). Al die ervaringen neem ik mee in mijn coachgesprekken.

Welke methoden en technieken zet ik in?
Ik maak gebruik van verschillende modellen en technieken, zoals uit de Transactionele Analyse (TA) en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Hiertoe heb ik verschillende gecertificeerde opleidingen gevolgd. En ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches, de NOBCO. Daarnaast ben ik academisch geschoold (drs.). Ik heb ruime werkervaring in zowel een commerciële als ambtelijke werkomgeving. En ik heb bij heel grote maar ook heel kleine bedrijven gewerkt. Organisatiesensitiviteit zie ik als een van mijn competenties.

over mij foto
lotte kips over mij

” Wil je meer uit jezelf halen, of uit je werk? Benieuwd naar hoe coaching je hierbij kan helpen? “